Reiskostenformulier standaard 2020-01-05T17:02:20+01:00

Reiskostenformulier Standaard

Heeft u ook geen zin om elke maand opnieuw uw reiskosten te moeten berekenen? Vanaf nu hoeft dat niet meer! Wij hebben voor u een Excel reiskostenformulier ontwikkeld die de maandelijkse afhandeling van woon-werkverkeer voor u sterk vereenvoudigt.
Vanaf nu hoeft u bij het invullen van dit reiskostenformulier niet telkens weer een routeplanner op Internet te raadplegen want wij hebben deze handeling voor ugeautomatiseerd met Google Maps. Het gebruik van deze applicatie bespaart u daardoor veel tijd en onnodig invoerwerk. Daarnaast behoort het verkeerd invoeren van kilometerafstanden tot de verleden tijd. Bekijk de werking van ons reiskostenformulier in onderstaande DEMO. U kunt het reiskostenformulier vandaag nog bestellen in onze webwinkel en gebruiken voor uw reiskostendeclaraties.

vink-icoon Het Reiskostenformulier Standaard werkt op basis van Windows, Excel en Google Maps, snelste reisafstand per auto.
vink-icoon Jaarabonnement. Applicatie na aankoop geldig gedurende looptijd. Abonnement na 1 jaar opzegbaar.
vink-icoon Persoonlijke API Google Maps. Maximum verbruik 10.000 berekeningen/credits per jaar.
vink-icoon Automatische berekening van gereden kilometerafstanden en reiskostenvergoeding.
vink-icoon Voorkomt foute invoer van reiskostenformulier. Controle achteraf niet meer nodig.
vink-icoon Postcode invoer handmatig of via copy/paste.
vink-icoon Bent u geïnteresseerd? Download de DEMO Reiskostenformulier Standaard en bekijk de functionaliteit en mogelijkheden van dit formulier.

Hoe werkt dit Reiskostenformulier?

Het Reiskostenformulier Standaard (Excel/Windows applicatie) ondersteunt medewerkers en gebruikers binnen grotere organisaties bij de berekening van kilometerafstanden voor woon-werkverkeer in Nederland. Het reiskostenformulier genereert tijdens het invullen middels een Google Maps API de onderlinge kilometerafstanden van postcodes. De onderlinge kilometerafstanden tussen de opgegeven postcodes worden direct door Google Maps berekend op basis van de snelste route, enkele reis per auto en in het formulier geplaatst.

Klik op de afbeelding om de demo te downloaden

 

Laat uw bestaande reiskostenformulier door ons automatiseren!

U kunt onze gebruikte techniek ook door ons laten implementeren in uw bestaande reiskostenformulier! De voordelen liggen voor de hand. De eenduidige invoer van het formulier zorgt voor een foutloze afhandeling van uw reiskosten administratie en levert vaak een kostenbesparing op in het woon-werkverkeer van uw medewerkers. De postcodeberekening wordt gedaan door Google Maps, op basis van snelste route, enkele reis per auto.
Nieuwsgierig? Stuur ons een email met uw bestaande reiskostenformulier en uw wensen. Na een quickscan van uw formulier sturen wij u een advies en gratis offerte.

 

Trefwoorden: Kilometerregistratie, kilometervergoeding, reiskosten, reiskostenvergoeding, reiskostendeclaratie, rittenregistratie