Reiskostenformulier Premium 2020-01-05T17:03:55+01:00

Reiskostenformulier Premium voor bedrijven en organisaties

Heeft u ook geen zin om elke maand opnieuw uw reiskosten te moeten berekenen? Vanaf nu hoeft dat niet meer! Wij hebben voor grotere organisaties het Excel reiskostenformulier Premium ontwikkeld die de maandelijkse afhandeling van woon-werkverkeer voor uw organisatie sterk vereenvoudigt.
Vanaf nu hoeven uw medewerkers bij het invullen van ons reiskostenformulier niet telkens weer een routeplanner op Internet te raadplegen want wij hebben deze handeling voor hen  geautomatiseerd met Google Maps. Het gebruik van deze applicatie bespaart uw medewerkers daardoor veel tijd en onnodig invoerwerk. Daarnaast behoort het verkeerd invoeren van kilometerafstanden tot de verleden tijd. Bekijk de werking van ons reiskostenformulier in onderstaande DEMO. U kunt het reiskostenformulier vandaag nog bestellen in onze webwinkel en gebruiken voor uw reiskostendeclaraties.

vink-icoonEfficiënte en eenduidige wijze voor werknemers om woon-werkverkeer automatisch
te laten berekenen door Google Maps
vink-icoonVoorkomt foute invoer. Controle achteraf niet meer nodig
vink-icoonWindows applicatie en compatibel met standaard Excel software
vink-icoonPostcode invoer handmatig of via copy/paste
vink-icoonDownload reiskostenformulier | XLSM Excelbestand | 148 KB
vink-icoonBekijk en download demo reiskostenformulier

Hoe werkt het Reiskostenformulier Premium?

Het Reiskostenformulier Premium (Excel/Windows applicatie) ondersteunt medewerkers en gebruikers binnen grotere organisaties bij de berekening van kilometerafstanden voor woon-werkverkeer in Nederland. Het reiskostenformulier genereert tijdens het invullen middels een Google Maps API de onderlinge kilometerafstanden van postcodes. De onderlinge kilometerafstanden tussen de opgegeven postcodes worden direct door Google Maps berekend op basis van de snelste route, enkele reis per auto en in het formulier geplaatst.

reiskostenformulier

Klik op de afbeelding om de demo te downloaden

 

Laat uw bestaande reiskostenformulier door ons automatiseren!

U kunt onze gebruikte techniek ook door ons laten implementeren in uw bestaande reiskostenformulier! De voordelen liggen voor de hand. De eenduidige invoer van het formulier zorgt voor een foutloze afhandeling van uw reiskosten administratie en levert vaak een kostenbesparing op in het woon-werkverkeer van uw medewerkers. De postcodeberekening wordt gedaan door Google Maps, op basis van snelste route, enkele reis per auto.
Nieuwsgierig? Stuur ons een email met uw bestaande reiskostenformulier en uw wensen. Na een quickscan van uw formulier sturen wij u een advies en gratis offerte.

 

Trefwoorden: Kilometerregistratie, kilometervergoeding, reiskosten, reiskostenvergoeding, reiskostendeclaratie, rittenregistratie